Wedstrijdverslag S.P.S. E2 - Halsteren E6

S.P.S. E2 - Halsteren E6 (competitie)

Winst S.P.S. E2 tegen Halsteren

We kunnen vandaag weer eindelijk een keer lekker voetballen, want door de winterse weersomstandigheden waren de wedstrijden afgelast. We spelen tegen Halsteren en we hebben er weer veel zin  in. Tiemo den Engelsman en Mathijs Goense zijn op vakantie, maar we mogen van de E1 Artjan Feijtel lenen.

1

Foto 1: Naud.

We gaan van start en de elftallen tasten elkaar af. Joeri komt op stoom en schiet op de keeper die redt en Noah staat precies op de juiste plek en hij tikt de 1-0 binnen. Halsteren probeert het wel maar de verdedigers Milan en Artjan,staan hun mannetje. Er volgt een aanval  van S.P.S. waaruit Casper knap scoort in de korte hoek 2-0.

2

Foto 2: Noah.

Dat is ook de ruststand. In de rust zetten de leiders de puntjes op de i.We staan lekker te voetballen,maar er zijn wel wat verbeterpuntjes, met name het terugverdedigen en het positiespel.

3

Foto 3: Artjan.

4

Foto 4: Mascha.

De tweede helft gaat van start en we krijgen met een sterker Halsteren te maken. Dat komt vast door de ranja van Gerda! Er volgt een aanval op rechts die niet goed wordt verdedigd en Halsteren scoort knap 2-1. Nu vind S.P.S. het genoeg en Joeri neemt het team op sleeptouw, we gaan beter overspelen.

5

Foto 5: Joeri.

Halsteren heeft hier geen antwoord op en na flink wat kansen scoort Casper de 3-1. Joeri neemt het slotakkoord voor zijn rekening, na goed doorzetten scoort hij de 4-1. Dat is de eindstand.